25 Haziran 2013 Salı

2013 Yazlık Elbise Modası

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir kış'ı atlattıktan sonra, ennihayetinde yaz mevsimine kavuştuk. Deniz,kum ve güneş üçlemesinin mevsimi.. Tabii ki çalışan insanlar için yaz mevsimi sadece bu üçlemeden ibaret değil. Günlük yaşam devam ediyor. Normal yaşama adapte olmanın en önemli unsurlarından biri de gardıropta yapılması gereken değişiklikler olacaktır. Artık kışlık elbiseler ile yazlık elbiselerin yer değiştirmesinin vakti geldi.

Peki Yazlık Elbise Modelleri seçilirken nelere dikkat etmek gerekir? Açık renkler yazlık elbiseler için 'Değiştirilemez, değiştirilmesi teklif bile edilemez' başlıca kuraldır. Bu sene öne çıkan renkler daha çok 'Mint yeşili, neon sarı ve mercan'. Yaz sıcağında terleyip kötü görüntülere mahal vermemek için yazlık elbiseler de dikkat edilmesi gereken bir diğer unsurda geniş,rahat,bol,salaş ürünler seçmeye özen göstermektir. Vintage akımının son derece revaçta olduğu bu sene daracık,vücuda yapışan,rahatsız eden yazlık elbiseleri tercih etmemelisiniz.

Yazlık elbise seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli iki husustan bahsettik. Mint yeşili, neon sarı ve mercan renkli yazlık elbiseleriniz ile deniz,kum ve güneş üçlemesinin tadını çıkarmanız dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder