25 Haziran 2013 Salı

2013 Abiye Elbise Modelleri

Abiye elbiseler 2013 sezonunda dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında şık tasarımlardan oluşuyor. Yeni sezonun modasına ayak uyduran abiye elbiseler 2013 ilkbahar yaz sezonunda hanımların ilgi odağı olacak. Bu senenin modası olan peplum detaylar, yeni sezonda abiye elbiseler de yer alıyor. Daha fazla abiye modelini görmek için 2013 abiye modelleri kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Abiye elbiseler tercih ederken bir diğer dikkat edilmesi konulardan biride vücut ölçüleridir. Vücut yapınız abiye elbise için uygun değilse, abiye giymek konusunda ısrar etmemenizi öneriyoruz. Özellikle dar kesim olan 2013 abiye elbise modellerinde şık görünmeniz vücudunuz ile alakalı bir durumdur. Tıpkı bu senenin peplum modasında yaptığımız hatırlatma gibi. Peplum konusunda kalçaları geniş olan hanımların peplum tercih etmemeleri gerektiğinden bahsetmiştik.

2013 abiye elbiseler modellerini beğeneceğinizden eminiz. Yeni sezonda eğer hazır satın almak yerine yeni bir abiye elbise diktirmek isterseniz galerimizde ki modellerden ve bazı değineceğimiz noktalardan fikir edinebilirsiniz. Özellikle yeni sezonda abiye modeli tercih edecek hanımlar, elbiseyi kullanacağı ortama dikkat etmelidir. Çünkü abiye elbiselerde tasarımlar kadar renklerde önemlidir. Hatta renklerin önemi biraz daha fazladır diyebiliriz. Bu yüzden yeni sezon da katılacağınız davetlere göre elbisenizi doğru seçmenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder